Köra Ferrari

Att köra Ferrari är nog en av de vanligaste pojkdrömmarna hos de flesta män därute. Många bokstavligen tapetserade sina pojkrum med affischer med olika modeller från det italienska bilmärket, men vad är det egentligen som gör att dessa bilar får pulsen att rusa på pojkar, killar och män i alla åldrar?

Självklart är en av anledningarna den fantastiska designen på dessa röda sportbilar. Många ser drag av den slanka, kvinnliga kroppen i karossernas svepande linjer och att man sedan kan sätta sig bakom ratten i dessa italienska skönheter och trycka gasen i botten ger alla som får möjligheten en nästintill religiös upplevelse.

En av Ferraris nyaste modeller är den fantastiska 458 Italia. Denna supersportbil har hela 562 hästkrafter och kostar ny ca 2,3 miljoner kronor. Det är därför ganska otroligt att flera företag (bland annat Upplevelse.com) hyr ut denna dyrgrip för (från) endast 749 kr. När du köper ett presentkort för att köra en Ferrari, kan du direkt skriva ut presentkortet på din egen skrivare eller beställa en snygg presentbox att ge till din pojkvän.

Olika Ferrari paket

Köra Ferrari eller Lamborghini - Lilla paketet
Det finns så klart flera olika paket att välja mellan om man vill låta sin pojkvän köra Ferrari. Den billigaste vi har hittat är ett kampanjpaket som just nu finns på Upplevelse.com för endast 749 kr. Då får din pojkvän köra en Ferrari 458 Italia i en 8 km lång slinga. Den enda nackdelen med detta paket är väl egentligen att den tar slut alldeles för fort, men upplevelsen att få köra Ferrari kommer att finnas med din kille under lång tid framöver.
Läs mer om att köra Ferrari för endast 749 kr ›››

Köra Ferrari eller Lamborghini – Medelpaket
Storsäljaren hos t.ex. Upplevelse.com är dock att få köra den italienska sportbilen i hela 20 km för endast 1399 kr. Då får din pojkvän verkligen känna kraften och det underbara ljudet från motorn som sitter endast ett par decimeter bakom ryggen.
Läs mer om att köra Ferrari för 1399 kr ›››

Köra Ferrari & Lamborghini
Vill du slå på stort när din pojkvän fyller år har du även möjlighet att låta honom köra Ferrari OCH Lamborghini vid samma tillfälle. Under närmare en timmes tid får din pojkvän njuta av dessa två legendariska italienska sportbilar vilket definitivt kommer att ge honom ett minne för livet.
Läs mer om att köra Ferrari OCH Lamborghini för endast 1999 kr ›››

Oavsett vilket Ferraripaket du väljer som present till din pojkvän, kommer upplevelsen att få honom le som den första gången han såg dig. Det är kombinationen av pojkdröm, fartupplevelsen och den fantastiska känslan som gör att vi verkligen kan rekommendera att låta din pojkvän köra Ferrari i födelsedagspresent.

Inte hittat den perfekta presenten än?

Tips på några riktigt bra presentbutiker för present till pojkvän:

Coolstuff Upplevelse till pojkvän Partykungen