30-års present till pojkvän

När ens pojkvän fyller 30 vill man gärna ge en present med det där lilla extra. För att lyckas hitta den där perfekta 30 års presenten måste du dock göra din hemläxa. Vad har han för intressen? Vad skulle göra honom glad som ett barn på julafton? Om ni har varit tillsammans länge bör det inte vara något problem att hitta en present som passar, men om ni just har träffats kan det vara lite svårare. För alla er som söker tips på 30-års presenter har vi listat tre stycken som garanterat gör din födelsedagspresent till en succé.

Läs Mer

378kr
Ölprovning

Tom Astin Armband

Vill din pojkvän ha fina accessoarer till sin outfit? Tom Astin är ett accessoar märke för män som passar alla!

378kr
Ölprovning

Tom Astin Slips

Pojkvännen kommer absolut älska denna slips som har hög kvalite men är också lite rolig.

349kr
Ölprovning

Ölprovning

Älskar din pojkvän öl? Ge honom chansen att utveckla sitt intresse och lära sig mer en av världens mest populära drycker!

295kr
Pistolskytte

Prova Pistolskytte

Är din pojkvän en adrenalinjunkie eller kan han inte slita sig från sina actionfilmer? Låt honom prova pistolskytte med experter.

895kr
Köra Ferrari

Köra Ferrari/Lamborghini

Har din pojkvän körkort? Uppfyll hans pojkdröm om att köra en riktig superbil. Ferrari F430 eller en Lamborghini LP 560-4. 0-100 på 3,7 sekunder.

695kr
The Kraken - Kiel James Patrick

Ankararmband - Läder

Köp honom årets snyggaste armband, ankararmbandet "the kraken" från Kiel James Patrick. Finns i många olika färger i både läder och bomull!

1 295kr
Lyxig Necessär

Lyxig Necessär

Skäm bort honom med en lyxig necessär som bara de bästa av gentlemän har. En mörkbrun necessär av högsta kvalité från Oscar Jacobson.

99kr
Överlevnadskortet

Överlevnadskortet

Ett riktigt överlevnadskort som passar perfekt i plånboken och kan rädda dig ur vardagens problem med sina 11 användningsområden.

670kr
Forsränning

Forsränning

Låt adrenalinet flöda med denna minst sagt fartfyllda upplevelse. Gillar han äventyr kommer han att älska forsränning.

349kr
Fyrhjuling på bana

Fyrhjuling På Bana

Låt din pojkvän åka Fyrhjuling på sveriges häftigaste bana! Både övingsheat och tidsheat. Supporta honom genom hela racen från läktaren!

650kr
GENTLEMENS TREAT

Gentlemens Treat

Är din pojkvän värd att skämmas bort ordentligt? Bjud honom på denna underbara SPA-behandling utformad särskilt för män.

545kr
RIB Sightseeing

RIB Sightseeing

En hisnande fartfylld båttur i 50 knop. Sightseeing och adrenalin på samma gång. RIB, ett fantastiskt sätt att se skärgården på!

445kr
Beach Buggy

Beach Buggy

Älskar han fordon och att göra bil? Att köra Beach Buggy i tuff terräng är en helt unik upplevelse och sätter förarkunskaperna på prov!

1 226kr
Skärmflygning

Skärmflygning

Ge din pojkvän en kittlande upplevelse i skärmflygning. Hisnande och samtigt stillsamt och får en garanterat att känna sig levande på riktigt.

1 545kr
Flyboard

Flyboard

Gillar han vattensporter så finns det inget mer uptimat än att få åka/köra Flyboard! Bättre present till din pojkvän kommer du inte hitta.

279kr
Dusch Högtalare

Dusch Högtalare

Vem skulle inte vilja ta med sig sin musik/podcast/radioprogram med sig när man duschar? Gör det möjligt dessa vattentåliga högtalare!

2 795kr
Sort of Black Chrono

Sort of Black Chrono

Trendiga klockmärket Triwa har slagit sig samman med danska designern Rasmus Storm, ett samarbete som resulterat i denna mästerliga design.

999kr
Vattenskoter

Vattenskoter

Att köra vattenskoter är alltid lika barnsligt kul och något som uppskattas av alla. En av sommarens absolut roligaste aktiviteter.

3 485kr
Luftballong

Luftballong För Två

Någon gång i bör alla prova på att åka luftballong, hisnande höjder och ett overkligt lugn. Varför inte uppleva detta tillsammans under en tur för två?

395kr
Zorbing För Två

Zorbing För Två

Hoppa in i en gigantisk luftfylld boll med din pojkvän och rulla ner för en brant sluttning. Se video hur det går till på länken nedan!

299kr
Powerbank

Powerbank

Kanske den mest praktiska av presenter du kan ge bort, eller kanske en pik för att han är dålig på att svara/ladda mobiltelefonen.

450kr
Prova på dykning

Prova På Dykning

Älskar han att snorkla och pratat om det där dykarcertifikatet ett tag? Låt honom prova på att dyka med riktig utrustning.

395kr
Atlantic Whalers

Ankararmband - Bomull

Ankararmband i bomull av märket Kiel James Patrick som är känt över hela världen. Årets kanske absolut snyggaste armband!

295kr
Takvandring

Takvandring

Promenera på taken och se stan på ett väldigt annorlunda sätt. En annorlunda unik upplevelse som utlovar fantastisk stämning och utsikt.

129kr
Ölbälte

Ölbälte

Ett ölbälte som fungerar precis som ett vätskebälte, påfyllning är alltid redo. Ölbältet rekomenderas dock inte i samband med löpning.

185kr
Shotglas Bomb

Shotglas Bomb

Riktigt coola shotglas, diskret utformade som klassiska bomber från 1:a världskriget. Säljs i två-pack.

299kr
Minimoto

Kör Minimoto

Köra en Mini-Supermotard med 120cc på bana är barnsligt roligt. Otroligt rolig present till pojkvän i alla åldrar och kräver inget körkort.

395kr
Whiskyprovning

Whiskyprovning

Har han en försmak för god whisky? Provsmaka och lära sig mer om vad som skiljer Melt, Blended och Lowland och mycket mer!

700kr
Privat relaxavdelning

Privat Relaxavdelning

Hyr en relaxavdelning för er båda med frukt/förfriskningar och njut i en bubbelpool tillsammans. En perfekt getaway!

2 995kr
Sort of Black Gold Chrono - Triwa

Sort of Black Gold Chrono

En guldklocka helt i Fredrik Eklunds stil. Perfekt present med en fantastisk presentbox som innehåller extra armband i svart läder.

399kr
Ölbehållare och Kylare

Ölbehållare & Kylare

Ladda behållaren med över 3 liter öl och ställ mitt på bordet och låt folk fylla sina glas med den nedkylda ölen. Fungerar givetvis för annan dryck!

449kr
Middag för två

Middag för två

En romantisk middag för två, en avslappnad och mysig present. Vad kan vara en bättre present än fantastisk mat och kvalitetstid med dig?

289kr
Bordsfotboll Mini

Bordsfotboll Mini

Har din pojkvän alltid velat ha ett fotbollspel men du vägrar ha den bjässen i ditt hem? Ge han ett robust bordsfotboll i miniformat!

2 999kr
Privat Helikoptertur

Privat Helikoptertur

Mångas dröm är att någon gång i livet åka helipkopter. Här får han chansen att se världen från ovan under en exklusiv privat tur.

Från 100kr
Presentkort Upplevelse

Presentkort - Upplevelse

Vet du inte riktigt vad du ska köpa? Presentkort på en Upplevelse KAN inte bli fel. Unika upplevelser höjer verkligen livskvalitén på riktigt!

500kr
Paddla Kajak

Paddla Kajak

Har du en pojkvän som älskar frilufslivet och naturen? Paddla kajak i en guidad tur och se fantastiskt härliga miljöer.

Ölbälte

Ölbälte måste nog vara en av dem roligaste presenterna jag har köpt. passar perfekt också för någin i 30 års åldern.

Skrivet av Elyse Kollim 2018

Prova på dykning

Roligt att prova på dykning som är lite mer på allvar än när man gör det på stranden. Absolut något man kan köpa som present

Skrivet av Jennifer Strömberg 2018

Beach Buggy

Beach buggy är perfekt för att få ut gamla gubben ur soffan och låta honom köra runt som en galning. Nästa år igen blir det nog!

Skrivet av Sofia Vergarden 2018

Inte hittat den perfekta presenten än?

Tips på några riktigt bra presentbutiker för present till pojkvän:

Coolstuff Upplevelse till pojkvän Partykungen